Wat zijn RunFlat banden?

Graag leggen wij u uit waarom u met RunFlat banden nooit meer stilstaat op de weg! Wie wil dat nu niet?

Hoe werken RunFlat banden?

RunFlat banden zorgen ervoor dat u met minder zorgen de weg op gaat. De RunFlat band, ook wel Run-on-Flat, zorgt er voor dat de band extra versterkt is aan de zijkant. Wanneer de band leeg is, kan men door middel van de RunFlat band een bepaalde afstand doorrijden. Doordat deze innovatieve band het gewicht van de auto kan dragen, bij een lege autoband. Zo wordt er voorkomen dat men meteen de band moet verwisselen, langs de kant van de weg. De RunFlat banden zijn gemakkelijker, veiliger en goedkoper!

Veilig doorrijden met RunFlat banden

Met RunFlat banden rijdt uw veilig naar uw dichtstbijzijnde van der Veen Autogroep. De band is namelijk zo gemaakt, dat u met een klapband of lekke band nog 80 kilometer door kunt rijden. Wel moet u dan een snelheid van maximaal 80 kilometer per uur aanhouden, maar dat lijkt ons geen probleem. Zodoende komt u altijd veilig bij uw autogarage; van der Veen Autogroep aan!

Hoe werken de autobanden nu precies?

De versterkte zijkant en een waarschuwing-systeem zorgt er voor dat uw auto altijd waakzaam is. Mocht een RunFlat band onverhoopt lek zijn, dan verschijnt er een waarschuwingslamp in uw display. Het grote voordeel is dat uw door de samenstelling van de RunFlat band nauwelijks verschil merkt tussen een normale en een lekke band. En u kunt dan dus 80 kilometer doorrijden, met een snelheid van 80 kilometer per uur!

Geen reservewiel meer nodig

Bespaar geld en haal de RunFlat banden nu voor uw auto. Denkt u er wel om dat u met de RunFlat banden altijd nog wel de bandspanning en profieldiepte controleert of laat controleren. U kunt de RunFlat band aanschaffen met vele soorten banden, zo is de eigenschap beschikbaar bij:

  • Zomerbanden;
  • Winterbanden;
  • All-seasonbanden.

Enthousiast geworden van RunFlat banden? Laat dan uw huidige banden wisselen of vervangen.

Mocht u nog meer informatie willen, neem dan contact met ons op! Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe handige weetjes? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!