Bij Van der Veen Autogroep krijgt u gratis Pechhulp bij groot onderhoud!

U rijdt weg en plotseling gaat het lampje op uw dashboard branden. In sommige gevallen kunt u doorrijden, maar er is ook een kans dat u stil komt te staan. Het kan iedereen overkomen, pech onderweg. Erg vervelend, maar geen zorgen. Met de mobiliteitsgarantie van Van der Veen Autogroep bent u in no time weer op weg.

Goed onderhoud, gratis mobiliteitspas

Met het goed onderhouden van uw auto, kunt u in veel gevallen hoge reparatiekosten voorkomen. Omdat wij bij Van der Veen Autogroep geloven in de kwaliteit van het onderhoud dat wij afleveren, krijgt u bij elke grote onderhoudsbeurt en voortgeschreven onderhoud een gratis mobiliteitspas. Dit houdt in dat u een jaar lang recht heeft op pechhulp bij autopech binnen Nederland. Doet u na een jaar weer een grote onderhoudsbeurt bij ons, dan wordt uw mobiliteitspas verlengt. Ga zeker en vertrouwd op weg met de mobiliteitsgarantie van Van der Veen Autogroep.

Uiteraard leveren wij aangeschafte occasions uitstekend af, daarom krijgt u ook bij aankoop van een occasion een mobiliteitspas.

U heeft autopech en nu? Pechhulp alarmcentrale

Bij pech kunt u bellen naar de pechhulpservice alarmcentrale. De medewerkers van de pechhulpcentrale helpen u snel weer op weg door het vinden van een passende oplossing. Dit kan bestaan uit technisch advies en wanneer dit niet voldoende is, komt de pechhulp naar u toe. Bij pech, in binnen- en buitenland, staan wij 24/7 voor u klaar. De pechhulp alarmcentrale is bereikbaar op 088-8778087.

Stappen voordat de pechhulp arriveert

Zet de auto zo ver mogelijk aan de kant van de weg. Het liefst aan de rechterkant en mocht het mogelijk zijn, in de berm. Doe vervolgens de alarmlichten aan en draai de wielen van de auto naar rechts. Trek een veiligheidshesje aan, gebruik de gevarendriehoek en blijf nooit in de auto zitten. Zorg ervoor dat u de juiste locatie doorgeeft aan de alarmcentrale.

Wilt u gebruikt maken van de mobiliteitsgarantie van Van der Veen Autogroep? Maak dan snel een afspraak voor een grote onderhoudsbeurt of bekijk ons aanbod occasions!

Voordelen mobiliteitsgarantie Van der Veen Autogroep:

  • Bij ons behoudt u de mobiliteitsgarantie;
  • VHD alarmcentrale;
  • De pechhulp alarmcentrale is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar.