toename autos minder particulier

Toename van auto’s, maar minder particulier

De auto’s nemen toe, maar het aanschaffen van een auto wordt in Nederland, mede door de wetgeving, alsmaar duurder. Men schaft tegenwoordig vaker een auto aan door middel van private lease, of nog beter: men gaat voor een occasion. Occasions zijn tweedehands auto’s die opnieuw in de verkoop worden gezet. Dit is vaak veel voordeliger dan een compleet nieuwe auto aan te schaffen. Bij van der Veen Autogroep bieden we een ruime selectie aan mooie en goede occasions. Benieuwd welke vele mooie en goede tweedehands auto’s wij beschikbaar hebben? Ga dan naar onze occasions.

Weergave van best verkochte occasions

Top 5 meest verkochte occasions per merk door autobedrijven

  1. Volkswagen
  2. Peugeot
  3. Opel
  4. Renault
  5. Ford

Top 5 meest verkochte occasions per merk door particulieren

  1. Volkswagen
  2. Opel
  3. Peugeot
  4. Renault
  5. Ford

Verkoop en onderhoud van occasions

We zien we dat er een steeds grotere toename in occasions is. Dit heeft onder andere te maken met dat tweedehands auto’s volledig worden gecheckt op eventuele mankementen en er tevens goede garantie en/of andere zekerheden worden geboden. Ook bij van der Veen Autogroep bieden we op al onze occasions verscheidene zekerheden. Zo zorgen we ervoor dat u te allen tijde verzekerd bent van de juiste koop en een vertrouwelijke investering.

Bij ons bent u, naast uiteraard de aanschaf van een occasion, ook aan het juiste adres als het gaat om onderhoud aan uw occasion. Heeft uw mooie tweedehands auto een grote beurt nodig of is er een andere mankement? Neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen. Onze monteurs zorgen ervoor dat u weer snel en veilig op de weg kan rijden.