Auto Hoogkerk is Qooder dealer

Motorrijden zonder motorrijbewijs? Dan kan met de nieuwe Qooder!

Nieuw initiatief: Qooders

Een nieuwe trend, overgewaaid vanuit Zwitserland: de motorscooter Qooder. Wellicht heeft u al eens van dit type voertuig gehoord. Zo niet, dan laten wij u graag kennismaken met deze Zwitserse degelijkheid! De Qooder is een moderne, stoere motorscooter met 3 of 4 wielen en heeft de wendbaarheid van een motor en het rijgemak van een auto. Doordat de Qooder degelijk en compact is, kunt u zich vlot door het verkeer bewegen. U heeft dus geen last van files of gedrang in het OV en kunt praktisch altijd voor de deur parkeren. Naast dat het praktisch en leuk is, draagt de Qooder ook bij aan een lagere CO2-footprint en een verminderde verkeersdruk.

Heeft u geen motorrijbewijs? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Dit voertuig mag u gewoon besturen met uw autorijbewijs mits u deze voor 2013 heeft behaald.

Exclusief bij Bosch Car Service

Door de exclusieve samenwerking die Bosch Car Service heeft met Qooder Nederland, zijn wij bij Auto Hoogkerk officieel Qooder dealer. Bekijk alle modellen Qooders en zoek er één uit die bij uw wensen past. Weet u niet welke u moet kiezen? Ervaar de Qooder zelf, plan een proefrit in via de online planner. Bij vragen staan de medewerkers uiteraard voor u klaar.

Qooder: Compact, Veilig, Comfort en Kracht