Vacature 1e automonteur Oosterwolde

“Wegens groei en enthousiasme zoeken we versterking!

Als 1ste autotechnicus verricht je de complexere reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan personen- en bedrijfswagens. Jouw uitdaging zit onder andere in het diagnose stellen van ingewikkelde storingen en het oplossen daarvan.

Je wordt een belangrijk onderdeel van ons technische team en je zorgt dat de auto’s van onze klanten in topconditie blijven. Ben jij een technisch talent die de top wil bereiken?

Profiel 1e automonteur – Diagnose Technicus

We zoeken een teamspeler (m/v)  die communicatief vaardig, klantgericht en collegiaal is. Naast dat je je thuis voelt in een directe, oplossingsgerichte  omgeving voldoe je als 1ste autotechnicus aan de volgende criteria:

  • Kennis en vaardigheden die passen bij een 1ste autotechnicus met afgeronde opleiding niveau 3 of 4;
  • Je bent in staat procesmatig te kunnen werken en de juiste diagnoses te stellen;
  • Je bent in staat zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;

Ons aanbod

Dit is jouw kans aan de slag te gaan in een veelzijdige en zeer uitdagende baan met volop kansen om je zelf (nog verder) te ontwikkelen. Samen met collega’s met dezelfde drive weten jullie het werk tot een succes te maken.

  • Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen;
  • Goede sfeer in een klein team;
  • Meedenken binnen onze organisatie;

Wie zijn wij?

Van der Veen Autogroep heeft vestigingen in Oosterwolde, Groningen en Gorredijk. In onze nog altijd groeiende onderneming vinden we het belangrijk ons bezig te houden met het ontwikkelen en behouden van sterke klantenrelaties. We werken volgens de serviceformule van Bosch Car Service en zijn aangesloten bij de BOVAG. Ook het predicaat Erkend Duurzaam is iets waar we trots op zijn.  We vinden het naast werken ook erg belangrijk af en toe met het gehele team te ontspannen. Daarom organiseren we ieder jaar een personeelsuitje, door de collega’s zelf bedacht. Vinden we een kerstborrel en barbecue gezellig, en vindt iedere drie jaar de van der Veen AutoGroep familie dag plaats.

Denk jij nou, dit zal wel iets voor mij kunnen zijn?? Neem dan contact op met Aline.
[email protected] of 0642747175