Vanaf vandaag zijn Bieneke en Melanie Boonstra van Schoonmaakbedrijf Boonstra vof trotste bezitter van hun nieuwe Citroen Berlingo.

Voor al uw schoonmaak werkzaamheden:

http://www.schoonmaakbedrijfboonstra.nl/

Het bedrijf:

Bieneke Boonstra was in 1994 voor het eerst in de schoonmaakbranche actief bij schoonmaakbedrijf Van der Ploeg in Waskemeer. Na vijf jaar als medewerker in dienst te zijn geweest, werd ze in 1999 rayonleidster bij OCS. Ook aan deze functie heeft ze 12 jaar met heel veel plezier invulling gegeven. Nadat afgelopen jaar duidelijk werd dat OCS zou worden overgenomen, besloot Boonstra om niet mee over te gaan naar de nieuwe onderneming, maar een andere uitdaging te zoeken.

Na vele aanmoedigingen en enthousiaste reacties heeft Boonstra besloten om haar eigen schoonmaakbedrijf te beginnen. Na de benodigde faciliteiten te hebben gecreëerd, is ze met ingang van 1 maart 2012 van start gegaan als Schoonmaakbedrijf Boonstra. Inmiddels beleefde de nieuwe onderneming een goede start. Er zijn al verschillende klanten die gebruik maken van de diensten van Schoonmaakbedrijf Boonstra, waaronder scholen, bedrijven, kantoren en recreatiecentra.

Per 1 mei 2013 is de bedrijfsvorm veranderd in een Vennootschap onder firma en is dochter Melanie medevennoot geworden in het bedrijf. De naam van het bedrijf is gewijzigd in Schoonmaakbedrijf Boonstra V.O.F.

Indien u ook gebruik wilt maken van de kunde en ervaring van de goed betaalbare diensten van dit schoonmaakbedrijf, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Daarnaast zijn zij vanzelfsprekend altijd bereid om in te vallen bij onderbezetting.