Occasions Groningen

Een tweedehands auto kopen is een goede keus wanneer u op zoek bent naar een occasion in Groningen. Een occasion is een tweedehands auto die u koopt bij een autogarage. Wanneer u voor een occasion gaat zal u merken dat dit vrijwel hetzelfde is als een nieuwe auto, alleen scheelt het u vele euro’s. Bij van der Veen Autogroep bent u ervan verzekerd dat het als nieuw rijdt en uitziet. Wij staan bekend om onze goede kwaliteit en snelle en goed service. Dat komt onder andere doordat we aangesloten zijn bij Bosch car service. Ook zijn wij lid van BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Auto Hoogkerk heeft vele occasions in Groningen beschikbaar.

Occasion kopen bij Auto Hoogkerk

Met Auto Hoogkerk hebben we een breed assortiment aan occasions in onze vestiging in Groningen (Hoogkerk). Hieronder kunt u onze tweedehands auto’s al bekijken, maar u kunt er ook voor kiezen om langs te komen zodat u de occasions in het echt kan bewonderen. Al de occasions in Groningen zijn gecontroleerd bij binnenkomst. U bent er dus zeker van dat de occasion goed rijdt en veilig is. Wij hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding waardoor u altijd het beste krijgt voor een voordelige prijs. U kan online het aanbod bekijken of er een occasion tussen staat die aan uw wensen voldoet. Kunt u er geen vinden die aan uw wensen voldoet? Dan kan u altijd contact opnemen met onze bedrijfsleider en verkoopadviseur Peter van der Veen. (050-3137738). Auto Hoogkerk (onderdeel van van der Veen Autogroep) doet alles voor uw auto.

Bekijk hieronder onze volledige aanbod occasions in Groningen.


Auto kopen Groningen

Auto Hoogkerk heeft een groot assortiment aan occasions. Al deze occasions zijn te vinden op onze prachtige vestiging in Groningen (Hoogkerk). Vanaf 2012 doen wij hier alles voor uw auto. Wilt u een auto kopen in Groningen? Kijk dan nog eens rustig door het bovenstaande occasion aanbod. Benieuwd naar de vestiging? Kijk hier voor meer informatie.