Occasions Gorredijk

Op zoek naar een occasion in Gorredijk? Onze occasions in Gorredijk zijn stuk voor stuk auto’s die er als nieuw uit zien en net zo lekker rijden als een nieuwe auto. Toch is het een tweedehands auto waardoor u minder betaalt voor een occasion. Wanneer u op zoek bent naar een auto is een occasion altijd een goede optie in plaats van een nieuwe auto, het kost u minder geld maar bij de juiste autodealer heeft u een occasion die rijdt als nieuw. Daarom bent u bij Van der Veen Autogroep bij het juiste adres. Wij zijn een erkende en betrouwbare autodealer en -garage. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan occasions in Gorredijk die u online of in onze showroom kunt bekijken. Bij van der Veen Autogroep slaagt u altijd. Staat de auto van uw wensen hier toch niet bij? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoop adviseur Hindrik Hofstra die samen met u gaat kijken naar een auto die toch aan uw wensen voldoet.

Bosch car service

U bent er bij ons zeker van dat onze occasions in goede staat verkeren. Daarbij ontvangt u te allen tijde de geschiedenis van de auto. Hierdoor weet u wat er met de auto is gebeurd bij de vorige eigenaar(s). Van der Veen Autogroep werkt samen met Bosch car service waardoor uw occasion goed is onderzocht naar eventuele kapotte onderdelen voordat de auto uw bezit wordt.

Bekijk hieronder onze volledige aanbod occasions in Gorredijk.


Occasion Gorredijk

Bij van der Veen Gorredijk hebben we een groot assortiment aan occasions. Al deze occasions zijn te vinden op onze prachtige vestiging in Gorredijk. Sinds 2013 doen wij hier alles voor uw auto. Benieuwd naar de vestiging? Kijk hier voor meer informatie: Autodealer Gorredijk.