Auto occasions Oosterwolde

Een occasion kopen in Oosterwolde doet u bij Van der Veen Autogroep. Wanneer u op zoek bent naar een auto is een occasion één van de opties om te overwegen. Natuurlijk is een nieuwe auto vaak leuker, maar ook een stuk duurder in de aanschaf. Daarbij is een occasion een tweedehands auto die vaak als nieuw is. Onze vestiging in Oosterwolde heeft een breed aanbod met prachtige occasions van de bekende automerken. Het zijn stuk voor stuk auto’s die er als nieuw uit zien en als een zonnetje rijden. Onze occasions in Oosterwolde worden altijd nauwkeurig gecontroleerd door onze collega’s van Bosch Car Service. Zo bent u er zeker van dat de auto in perfecte staat verkeert en u veilig en zonder zorgen de weg op gaat.

U kunt vanzelfsprekend bij ons langskomen bij onze vestiging in Oosterwolde om te kijken naar de occasion die u op het oog heeft en om een proefrit te maken. De koffie staat altijd voor u klaar. Bekijk hieronder ons volledige aanbod occasions in Oosterwolde.

Occasion Oosterwolde

De occasions in Oosterwolde zijn zeer divers, in merk, kilometerstand en natuurlijk de prijs. Bent u op zoek naar een voordelig boodschappenautootje of zoekt u toch een luxere auto waar u nog jaren mee vooruit kan? Bij ons vindt u wat u zoekt. Wanneer u in het aanbod toch geen auto kan vinden die aan uw wensen voldoet, kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopadviseur Jan van der Heide. Hij gaat samen met u kijken of er toch een auto te vinden is die aan uw wensen voldoet. Of u neemt simpelweg een kijkje bij één van onze andere vestigingen in Gorredijk of Groningen.

Van der Veen Autogroep

Bij Van der Veen Autogroep in Oosterwolde hebben we een groot assortiment aan occasions. Alle occasions op deze pagina zijn te vinden bij onze vestiging in Oosterwolde. Al sinds 1992 doen wij hier alles voor uw auto; onder meer APK en het onderhoud zoals het vervangen van een distributieriem of een grote beurt aan uw auto. Bent u benieuwd naar deze vestiging? Kijk hier voor meer informatie.

Van der Veen Autogroep is een erkende en betrouwbare autogarage en -dealer. Wij staan bekend om kwaliteit en een snelle en goede service. Door ons brede assortiment kunt u altijd vinden wat u zoekt. Daarnaast zijn alle auto’s eerst altijd goed gecontroleerd op kapotte onderdelen – die meteen vervangen of gerepareerd worden – zodat u meteen veilig de we op kan. Bij Van der Veen Autogroep bent u er dus gegarandeerd zeker van dat u een occasion in goede staat koopt.

Occasions Oosterwolde