Occasions in Groningen

Voor een mooi en divers aanbod van occasions in Groningen bent u bij Auto Hoogkerk, in een dorpje grenzend aan Groningen, aan het juiste adres. We hebben verschillende merken auto’s staan in diverse prijsklassen, stuk voor stuk met elk hun eigen kenmerken en uitstraling. Op die manier is er een grote kans dat er een occasion is die aansluit bij uw wensen. Al onze occasions die in Groningen staan zijn te vinden op deze webpagina. Mocht u een nette tweedehands auto in het echt willen bewonderen, bent u altijd van harte welkom bij de vestiging in Hoogkerk om even te kijken, te ruiken en figuurlijk te proeven van wat wellicht uw volgende auto wordt. U kunt dan ook een proefrit maken en wij kunnen u ook meer vertellen over de auto en voorzien van een stukje persoonlijk en professioeel advies. Wilt u een auto kopen in Groningen? Kijk dan eens rustig naar het onderstaande occasion aanbod.

Occasion kopen in Groningen

Auto Hoogkerk heeft een breed assortiment aan occasions in onze vestiging in Groningen (Hoogkerk). Bovenstaand kunt u al onze tweedehands auto’s bekijken, maar u kunt er ook voor kiezen om langs te komen zodat u de occasions in het echt kan bewonderen. Al de occasions in Groningen zijn gecontroleerd bij binnenkomst; u bent er dus zeker van dat de occasion goed rijdt en veilig is. Wij hanteren een goede prijs-kwaliteitsverhouding, waardoor u altijd het beste krijgt voor een voordelige prijs. U kan online het aanbod bekijken om te zien of er een occasion tussen staat die aan uw wensen voldoet. Kunt u er geen vinden die perfect aansluit bij wat u zou willen? Dan kan u altijd contact opnemen met onze bedrijfsleider en verkoopadviseur Peter van der Veen (050-3137738). Een andere mogelijkheid is dat u even een kijkje neemt in Gorredijk of Oosterwolde, bij één van onze andere vestigingen. Daar staan nog veel meer mooie tweedehands modellen. Zit er iets voor u tussen?

Van der Veen Autogroep Hoogkerk

Een occasion is een tweedehands auto die u het beste koopt bij een erkende autogarage. Wanneer u voor een occasion gaat, zal u merken dat dit vrijwel hetzelfde rijdt en aanvoelt als een nieuwe auto. Alleen scheelt het u vele euro’s. Bij Van der Veen Autogroep bent u ervan verzekerd dat elke tweedehands auto als nieuw rijdt en er als nieuw uitziet. Wij staan namelijk bekend om onze goede kwaliteit en snelle service. Dat komt onder andere doordat we zijn aangesloten zijn bij Bosch Car Service. Ook zijn wij lid van de BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk.

Ook voor het onderhoud van uw auto kiest u daarom voor Van der Veen. Door de jarenlange ervaring en professionele en deskundige werknemers, zorgen we er altijd voor dat uw auto weer veilig de weg op kan.

Occasions Groningen auto kopen