Auto occasions Gorredijk

Op zoek naar een occasion in Gorredijk? Onze occasions in Gorredijk zijn stuk voor stuk auto’s die er als nieuw uit zien en net zo lekker rijden als een nieuwe auto. Toch is het een tweedehands auto, waardoor u minder betaalt dan voor de nieuwste modellen. Wanneer u op zoek bent naar een auto is een occasion dus altijd een optie om goed over na te denken. Het kost u minder geld, maar bij de juiste autodealer heeft u een occasion die rijdt als nieuw. Daarom bent u bij Van der Veen Autogroep aan het juiste adres. Wij zijn een erkende en betrouwbare autodealer en -garage, die aangesloten is bij de BOVAG. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan occasions in Gorredijk die u online of in onze showroom kunt bekijken.

Bekijk hieronder ons volledige aanbod occasions in Gorredijk.

Bosch Car Service

U bent er bij ons zeker van dat onze occasions in goede staat verkeren. Daarbij ontvangt u te allen tijde de geschiedenis van de auto. Hierdoor weet u wat er met de auto is gebeurd bij de vorige eigenaar(s). Van der Veen Autogroep werkt samen met Bosch Car service waardoor uw occasion, net als bij een grote beurt, goed is onderzocht naar eventuele kapotte onderdelen voordat de auto uw bezit wordt.

Occasions Gorredijk

Occasion auto kopen Gorredijk

Bij Van der Veen in Gorredijk hebben we een groot assortiment aan occasions. Heeft u interesse in een van de bovenstaande occasions en/of wilt u de auto meenemen voor een proefrit of kopen? Kom dan eens langs voor een afspraak. Al deze auto’s zijn namelijk te vinden op onze prachtige vestiging in Gorredijk. Sinds 2013 doen wij hier alles voor uw auto. Bij van der Veen Autogroep slaagt u altijd. Staat de auto van uw wensen hier toch niet bij? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoop adviseur Hindrik Hofstra, die samen met u gaat kijken naar een auto die toch aan uw wensen voldoet. U kunt ook zelf op zoek gaan naar een geschikte auto bij één van onze andere vestigingen; bekijk het aanbod in Groningen en Oosterwolde.