Minimaal 4% rente op uw investering

In een tijd waarin de banken nog amper rente uitkeren over uw zorgvuldig bij elkaar gespaarde fortuin, komt Van der Veen Autogroep met een nieuw concept binnen de automotive branche; crowdfunding. Investeert u – een gedeelte van – uw spaargeld in onze nieuwe bedrijfstak? Dan ontvangt u gegarandeerd minimaal 4% rente én 10% korting op onderdelen bij ons autobedrijf. Laat uw gegevens achter op het contactformulier onderaan de website.

Wat is crowdfunding?

Om een nieuw project, zoals Private Lease, te kunnen financieren, stappen de meeste ondernemers voor het benodigde startkapitaal naar de bank. Met een succesvolle kredietaanvraag wordt hen het benodigde startkapitaal geboden en daarmee de mogelijkheid om te investeren.

Het principe van crowdfunding komt op hetzelfde neer, met een aantal essentiële factoren die afwijken van bovengenoemd scenario. Bij deze vorm van het verkrijgen van startkapitaal is geen bank of een klein aantal grootinvesteerders betrokken. De bedoeling is juist dat veel particulieren een relatief klein bedrag investeren. Al deze kleine investeringen bij elkaar moeten ervoor zorgen dat het project volledig wordt gefinancierd. Al deze kleine investeerders – the crowd – ontvangen over het ingelegde bedrage een bepaald percentage rente, dat periodiek wordt uitgekeerd. Vaak staat er daarnaast een extra voordeel tegenover om het getoonde vertrouwen te belonen.

Crowdfunding

Van der Veen Autogroep

In de 25-jarige geschiedenis van Van der Veen Autogroep is er veel veranderd. De belangrijkste veranderingen waren het openen van de nieuwe vestigingen en het aangaan van een samenwerkingsverband met Bosch Car Service. Daarbij hebben we nooit de relatie met onze klanten uit het oog verloren. Zonder het vertrouwen van onze klanten was deze vooruitgang niet mogelijk geweest.

In navolging van die twee stappen, komt daar nu een derde bij. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, gaan we van start met een nieuwe tak binnen ons bedrijf; private lease. Door de aanschaf van een aantal jong gebruikte auto’s en deze voordelig aan te bieden voor een vaste prijs per maand, bieden we ook de automobilist met een kleinere portemonnee de kans om toch een jong gebruikte auto te rijden.

Door middel van crowdfunding kunnen we de aanschaf van het wagenpark realiseren. Daar hebben we wel u voor nodig. In ruil voor het bedrag dat u ons toevertrouwt, krijgt u bij een inleg van minimaal € 1000,- een rente van 4% op jaarbasis. Deze wordt maandelijks aan u uitgekeerd. De looptijd is minimaal 12 maanden. Daarna kunt u op elk moment uitstappen; het is immers uw geld. Zolang u trotse investeerder bent, ontvangt u bovendien 10% korting op onderdelen in onze werkplaats.

Feiten & Cijfers

De minimale investering is € 1000,-. Daarboven is het geheel aan u. Vanaf € 1000,- is de rente 4% op jaarbasis, vanaf € 2.500,- 4,5% en voor bedragen vanaf € 10.000,- ontvangt u 5% rente op jaarbasis. Zoals gezegd wordt deze rente maandelijks uitgekeerd.

Even een rekenvoorbeeld:

U investeert € 1200,- in de private lease tak van Van der Veen Autogroep. De rente bedraagt dan 4% op jaarbasis. Dat is € 48,00. Omdat we per maand uitkeren, wordt dat bedrag gedeeld door 12; dat komt neer op € 4,- per maand. Daar hoeft u verder helemaal niets voor te doen en wanneer u het vergelijkt met de rente bij uw bank, ligt hier een interessante mogelijkheid voor u op tafel. De 10% korting op onderdelen is een beloning voor uw vertrouwen. Zo hoort dat, vinden wij.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen dan de tijd voor u en uw vragen.