lease onderhoud

Lease onderhoud

Rijdt u in een leaseauto en bent u op zoek naar lease onderhoud? Geen probleem, ook dan kunnen wij het onderhoud aan uw auto verschaffen. De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de onafhankelijke specialist. Die biedt immers alle dienstverlening onder één dak. Ook bij van der Veen Autogroep bent u van harte welkom. Niet voor niets zijn we, als Bosch Car Service, de eerste premium partner van Lease Plan. Bezoek hier de website.

lease onderhoud auto

Samenwerking met diverse leasemaatschappijen

Als Bosch Car Service werken we samen met een groot aantal leasemaatschappijen. Lease Plan heeft ons aangewezen als eerste premium partner, maar ook voor andere maatschappijen zijn we een ideale partner. Bij van der Veen Autogroep kunt u altijd rekenen op onze meermaals bekroonde servicekwaliteit.

Haal- en brengservice bij lease onderhoud

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. Dat is een van onze zekerheden bij lease onderhoud. U hoeft ons dus alleen maar de plaats door te geven en het moment dat het u schikt. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw lease auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt. Wat kunt u bij ons verwachten als het gaat om lease onderhoud?

  • Gratis vervangend vervoer
  • Gratis haal-en-breng service
  • Autowas service
  • Vakkundig onderhoud & reparatie
  • Uitstekende service