lease onderhoud

Lease onderhoud

Rijdt u in een leaseauto en bent u op zoek naar lease onderhoud? Geen probleem, ook dan kunnen wij het onderhoud aan uw auto verschaffen. De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de onafhankelijke specialist. Die biedt immers alle dienstverlening onder één dak. Ook bij van der Veen Autogroep bent u van harte welkom met uw leaseauto. Wij zorgen er voor dat uw leaseauto zorgvuldig wordt nagekeken en bieden wij een haal – en brengservice.  Niet voor niets zijn we, als Bosch Car Service, de eerste premium partner van Lease Plan. Bezoek hier de website.

lease onderhoud auto

Samenwerking met diverse leasemaatschappijen

Als Bosch Car Service werken we samen met een groot aantal leasemaatschappijen. Lease Plan heeft ons aangewezen als eerste premium partner, maar ook voor andere maatschappijen zijn we een ideale partner. Bij van der Veen Autogroep kunt u altijd rekenen op onze meermaals bekroonde servicekwaliteit. Uw leaseauto is daarom in veilige handen bij ons.

Haal- en brengservice bij lease onderhoud

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. Hierdoor hoeft u niet uw hele planning te veranderen voor uw auto. Dat is een van onze zekerheden bij lease onderhoud. U hoeft ons dus alleen maar de plaats door te geven en het moment dat het u schikt. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw lease auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt. Wat kunt u bij ons verwachten als het gaat om lease onderhoud?

  • Gratis vervangend vervoer
  • Gratis haal-en-breng service
  • Autowas service
  • Vakkundig onderhoud & reparatie
  • Uitstekende service

Bij ons kunt u dus terecht voor verschillende onderhoud aan uw lease auto. Heeft u vragen over één van onze services of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.